Retur og bytte

Ønsker du å bytte eller returnere en vare? Ta kontakt med oss i chatten eller send oss en mail til support@calimera-apparel.com

Vi håper du blir fornøyd med produktene du handler hos oss. Om produktene ikke passer eller du av andre grunner ønsker å returnere varen(e) tilbyr vi utvidet angrerett. 14 dager er gjeldende i henhold til norsk lov, men vi har utvidet den til 30 dager slik at du får tid til å prøve produktene før du bestemmer deg.

Retur av varer

Om du ønsker å returnere en vare kan du ta kontakt med oss i chatten. Du vil da få en retur label som du kan printe ut hjemme eller i nærmeste postkontor. Om du ønsker å returnere varen(e) for å få pengene tilbake, trekker vi 99kr fra refunderingsbeløpet for porto kostnader.

Bytte av varer

Om du ønsker å bytte til en ny størrelse eller farge tilbyr vi gratis bytte. Du legger da inn en ny ordre med størrelsen/fargen du ønsker å bytte til. Slik slipper du risikoen med at varen du ønsker blir utsolgt før vi får bytten varen for deg. 

Pro Tip: Bruk Klarna for den nye ordren din. Da slipper du å legge ut før du har fått refusjonen fra returen din.

Angrerett

Du har 30 dager på å returnere varen(e) fra dagen du har bestilt varen(e). Om pakken din blir levert etter 16 dager fra bestillings dato, har du 14 dager fra du mottar varen(e) til å returnere varene.

Produktene må ha merkelappen hengende på produktet og ikke ha noen lukter eller flekker fra bruk. Om vi mottar et produkt som ikke er i henhold, vil vi ikke refundere ordren, men kan tilby å sende varen(e) tilbake.

Tilbakebetaling

Når vi mottar returen din vil det ta 1-3 dager før returen blir behandlet. Etter den er behandlet vil det ta 2-6 virkedager før du ser beløpet på konto. Refundering vil skje til betalingsmetoden du brukte da du betalte varene, og kan dessverre ikke overføres til konto.